Studia i Raporty IUNG-PIB; 60(14) Znaczenie postępu biologicznego i technologicznego w produkcji zbóż i roślin strączkowych
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
Item Objawy żerowania chrząszczy na roślinach wierzby(Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy, 2019) Bochniarz, AlinaItem Wybrane zagadnienia dotyczące postępu biologicznego i technologicznego w produkcji zbóż i roślin strączkowych(Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy, 2019) Podleśny, Jerzy; Grabiński, JerzyItem Kierunki rozwoju różnych systemów produkcji roślinnej w regionach Polski(Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy, 2019) Kopiński, JerzyItem Wpływ następczy uprawy mieszanek łubinu żółtego ze zbożami na plonowanie i opłacalność pszenicy jarej i ozimej(Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy, 2019) Księżak, Jerzy; Bojarszczuk, JolantaItem Postęp techniczny w zakresie aplikacji pestycydów(Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy, 2019) Węgrzyn, Adam; Parafiniuk, StanisławItem Postęp biologiczny i technologiczny w produkcji paszy z roślin bobowatych drobnonasiennych i mieszanek bobowato-trawiastych(Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy, 2019) Gaweł, Eliza; Grzelak, MieczysławItem Postęp odmianowy w zbożach chlebowych(Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy, 2019) Podolska, Grażyna; Aleksandrowicz, Edyta